Aanvraag schuldenoverzicht Belastingdienst

U kunt bij de Belastingdienst een schuldenoverzicht met openstaande bedragen opvragen bij de Belastingdienst. Met het actuele overzicht krijgt u snel inzicht in uw schuldpositie. De Belastingdienst stuurt het schuldenoverzicht binnen 10 werkdagen naar het bekende postadres van de ondernemer.

Naast een aanvraag via de BelastingTelefoon kunt u op nog 2 nieuwe manieren een schuldenoverzicht bij de Belastingdienst opvragen: via een speciale bestellijn en via e-mail.

  • Via de bestellijn van de Belastingdienst: 0800-0230107. Onder optie 6 kunt u per BSN/RSIN een overzicht aanvragen.
  • Vraagt u voor meerdere vennootschappen een schuldenoverzicht aan? Met een e-mail naar schuldoverzicht_bijzonder_uitstel@belastingdienst.nl kunt u in één keer meerdere overzichten aanvragen. U krijgt automatisch een ontvangstbevestiging.