Partners

NBA

De Nederlandse Beroepsorgansiatie van Accountants (NBA) is bij wet ingesteld als beroepsorganisatie voor AA- en RA-Accountants. Zij zet zich onder meer in voor een goede uitoefening van het beroep Accountant. De NBA is een publiekrechtelijke organisatie. Alle Accountants die in het register staan ingeschreven, zijn daarmee op grond van de wet lid van de NBA.

Auxilium Adviesgroep

Auxilium Adviesgroep, gevestigd te Leusden, ondersteunt kleine en middelgrote accountantskantoren in hun dagelijkse accountantspraktijk uitoefening. Deze ondersteuning wordt gegeven ten aanzien van de volgende vakgebieden:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Pensioenadvies en financiële planning
  • Personeel en organisatie
  • Salarisverwerking en advies

Echter verzorgt Auxilium Adviesgroep opleidingen in het kader van de permanente educatie voor accountants en belastingadviseurs.

Twinfield

Twinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en is onderdeel van Wolters Kluwer. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine- als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en ten tweede kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor.

Basecone

Basecone is dé nieuwe manier van verwerken van facturen en documenten voor accountants, bedrijven en ondernemers.  De applicatie zorgt voor een gemakkelijke en snelle aanlevering van documenten en facturen voor de boekhouding gedurende het kwartaal. Zowel documenten voor het online dossier, als papieren en elektronische facturen vanuit meerdere bronnen worden real-time aangeleverd en verwerkt om een voortdurend bijgewerkte online boekhouding mogelijk te maken. Gebruik de Mobiele App voor iOS en Android geheel gratis en maak een foto van uw bonnetje of factuur en verwerk deze direct in uw administratie. Basecone is onderdeel van Wolters Kluwer.

PinkWeb

PinkWeb faciliteert op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking tussen accountant, cliënten en uitvragende partijen. Door op een slimme manier online samen te werken kunnen grote voordelen behaald. De belangrijkste zijn tijdwinst door efficiëntere communicatie en daarnaast een betere dienstverlening. PinkWeb is  marktleider met haar klantenportaal Cliënt Online.

Visionplanner

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten.