Over ons

De oprichters van FinQ Accountants zijn André de Vos (1967) en Michiel Schinkel (1975). Na hun studie aan de Hogeschool van Utrecht hebben zij ervaring opgedaan bij accountantsorganisaties PricewaterhouseCoopers en Crowe Horwath. Zowel André als Michiel zijn Accountant Administratieconsulent en staan ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Onze uitdagingen

De oprichting van FinQ Accountants in 2008 komt enerzijds voort uit onze brede ervaring en anderzijds uit de passie voor het persoonlijke contact met cliënten en het ondernemerschap. Onze uitdagingen liggen op het gebied van flexibiliteit, efficiency en het (blijven) bieden van toegevoegde waarde aan cliënten.

Wij onderscheiden ons in kwaliteit en professionaliteit duidelijk ten opzichte van administratiekantoren. Dit ziet u onder meer terug in de gedegen opleiding, permanente bijscholing en het periodieke toezicht op het beroep als accountant. Daarnaast concurreren wij graag qua professionaliteit en kennis met (middel) grote accountantskantoren. Bovendien hanteren wij een lagere tariefstelling dan grote accountantskantoren. Dit met dé persoonlijke aandacht van een kleine organisatie.

André en Michiel hebben ruime ervaring op het gebied van accountancy,  fiscale dienstverlening en advisering. Via ons uitgebreide netwerk beschikken wij indien dat nodig mocht zijn, snel over specifieke expertise. Oftewel Uw MKB Accountant uit Utrecht.